Get Adobe Flash player

VACATURE MONTEUR

Functiebeschrijving

Zin in een nieuwe uitdaging?

 

Kom ons gezellige team versterken!

 

Wil je graag als monteur meewerken aan onze hightech projecten? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en werken aan de nieuwste technieken met moderne gereedschappen! Wekelijks kom je diverse technieken tegen, je raakt niet in een sleur maar komt in diverse leuke technische uitdagingen terecht! Als je nog geen uitgebreide kennis hebt van de uiteenlopende technieken, geen probleem, we leren je het graag in de praktijk! Als jij leergierig en gemotiveerd bent komt de rest vanzelf! Je bent bij ons geen nummer, maar gewoon wie je bent! Korte lijntjes, laagdrempelig en deur staat altijd open! We belonen aan de hand van prestatie, kennis en ervaring! Wil jij voorruit, dan zit je bij ons goed om jezelf verder te ontwikkelen, zeker in salaris en voor je toekomst!

 

Wij zijn werkzaam in de agrarische sector met name in de tuinbouw. Je werkt bij ons met name in tuinbouwkassen en bijhorende technische ruimtes. Daarnaast ook de buiten teelten, bij onder andere boomkwekers en groentetelers. We werken voornamelijk aan de water, klimaat, automatisering en elektrische installaties.

 

Aarzel niet maar neem snel contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek onder het genot van een bakje koffie!

 

We kijken uit naar je app, telefoon of mail!

Contact

Stan van Eekelen BV
Voorste schaapsdijk 1
4882 NA Zundert
T 0031(0)765976539
info@stanvaneekelen.nl
Bij storing indien niet bereikbaar: 0031(0)653213360

Openingstijden afhaalmagazijn

Ma 8u-12u & 13u-17u

Di   8u-12u & 13u-17u

Wo 8u-12u & 13u-17u

Do  8u-12u & 13u-17u

Vr   8u-12u & 13u-17u

Za   8u-12u

Nieuws
  • RM Beregeningshaspels diverse modellen in de aanbieding

    Inmiddels zijn er weer  nieuwe RM haspels gelost in ons zonnige Zundert. De eerste RM haspels hebben het terrein inmiddels ook al weer verlaten, maar er staan nog enkele prachtexemplaren te wachten op een nieuwe eigenaar. Dus mocht je geïnteresseerd zijn in een haspel dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons. Lees Meer »